Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук побачився з донькою на День Знань. Чоловік прийшов до школи, щоб провести дівчинку до другого класу.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він показує своє життя фанатам, і розповідає про важливі речі. Щодня за ним спостерігає понад 500 тисяч користувачів.

На нових знімках Володимир Остапчук сфотографувався разом зі старшою донькою, яка пішла вже до другого класу. Емілії вже 8 років.

Видно, що вона рада бачити батька, адже, з мамою у батька досить складні відносини. Вони хотіли розлучитися спокійно, зберігши дружні стосунки, але, раптом, щось пішло не так.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Всі українці пильно стежили за розвитком їхніх стосунків, адже, в цей час Володимир Остапчук вже готувався до весілля з новою коханою.

"Моя другокласниця ❤" - підписана публікація.

У коментарях користувачі почали залишати свої привітання:

"Так приємно на серці, що ви разом сьогодні ❤️ тато поруч у значущі дні - це так важливо!";

"Щирі вітання!!!!";

"Вітаю вас, моя донька теж пішла до другого класу❤️❤️❤️";

"Але, адже видно як діти щасливі, коли бачаться з татом. Шкода, коли через дітей відшкодовують свої образи. Сподіваюся, це пройде і всі будуть щасливі";

"😍😍😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, Нова дружина Володимира Остапчука перетворила ведучого на скромну гейшу: "І як таку не любити?"

Як повідомляв Знай.ua, Нова дружина Володимира Остапчука ошелешила несподіваним зізнанням: "Чекаємо поповнення..."

Знай.uа писав, дружина Володимира Остапчука показала, які повідомлення отримує від колишньої чоловіка