Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук зіграв у новому українському ситкомі "Люся Інтерн", і вирішив розповісти формулу успіху.

30 серпня о 18: 00 на каналі "Україна" відбудеться прем'єра комедійного серіалу "Люся Інтерн". Популярний шоумен Володимир Остапчук зіграв у 40-серійному ситкомі і пояснив, чого не вистачає у відомій формулі успіху, яку створив засновник коучингу Томас Леонард.

Глядачі телеканалу "Україна" впiзнають в серіалі величезну кількість знаменитостей, і серед них опинився і телеведучий. Його життя за останні кілька років змінилося кардинально, адже популярність стає тільки сильніше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Володимир Остапчук користується формулою успіху Томаса Леонарада - 100% успіху = 10% знань + 40% мислення + 50 оточення. Однак, до цього він хотів би додати ще два важливих моменти.

"Мені здається, що в цій формулі не вистачає такого поняття, як успішність. Тобто важливо ще опинитися в потрібний час в потрібному місці", - додав ведучий каналу "Україна" Володимир Остапчук.

Чоловік вважає, що є набагато талановитіші люди, однак, пощастило саме йому. Навіть Сергій Притула одного разу зазначив у розмові з Остапчуком, що той прокинувся знаменитим, але масштабних планів він не будував.

І найголовніше, потрібно розуміти, що це саме твоя справа: "У житті потрібно бути готовим до свого шансу. Адже кожному з нас завжди дається можливість стати успішним".

Нагадаємо, Нова дружина Володимира Остапчука перетворила ведучого на скромну гейшу: "І як таку не любити?"

Як повідомляв Знай.ua, Нова дружина Володимира Остапчука ошелешила несподіваним зізнанням: "Чекаємо поповнення..."

Знай.uа писав, дружина Володимира Остапчука показала, які повідомлення отримує від колишньої чоловіка