Другу хвилю огірків ми висаджуємо, щоб мати свою до кінця осені

Фото: Публікация на Ютубі

Вирощування розсади огірків може прискорити плодоношення на відкритому повітрі протягом 2 тижнів, а також збільшити час плодоношення. Навіть якщо ви знаєте, як виростити розсаду огірків, прочитавши поради в цій статті, ви можете порівняти свій досвід і знання з нашими і, можливо, дізнатися те, чого не знали.

Перші огірки починають відступати, рослини хворіють, а врожайність різко падає.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Фото: Публікация на Ютубі

Щоб отримати постійний потік смачних овочів, їх потрібно знову посадити. Головна умова - тримати такі посадки подалі від старих огіркових грядок. Спосіб простий і перевірений багатьма садівниками. Це посів огіркового насіння або розсади в поліетиленові пакети. Для цього не потрібні великі насадження, оскільки всі підвали вже заставлені. Тому, посадіть в кілька пакетів по рослині, для власного споживання у свіжому вигляді.

Підготуйте щільний поліетиленовий пакет місткістю 40-50 літрів. Зробіть в землі кілька невеликих ямок, висипте скошену траву, яка почала гнити, в купу або замініть її компостом. Потім додайте трохи тваринного посліду і 1/3 мішка землі. Далі посадіть в них насіння огірків або розсаду і добре полийте. Закрийте пакет до сходів, щоб створити парниковий ефект всередині. Пізніше, коли рослина почне інтенсивно рости, додайте в мішок трохи грунту, щоб на стеблі з’явилися додаткові корені, які дадуть огірку більше поживних речовин і води.

Для боротьби з шкідниками та захворюваннями садівничих рослин бажано уникати хімічних речовин, особливо на фазах плодоношення та розвитку.

Нагадаємо, раніше Новий врожай до осені: як правильно виростити редис і ріпу, робочі поради

Як повідомляв портал "Знай.ua", Все только начинается: дачные лайфхаки, которые помогут в августе собрать "второй урожай"

Також "Знай.ua" писав, що Для пишних і солодких ягід: головні особливості правильного догляду за кущем малини