Стало відомо про інцидент, який стався у Вінницькій області. 12-річний хлопчик наробив переполоху для своїх батьків, і довелося викликати рятувальників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Державної служби України з надзвичайної ситуації, в соціальній мережі Facebook.

Сталося це ввечері четверга, 5 серпня. 12-річний хлопчик із села Крутогорб, що на Вінниччині, так налякав батьків, що довелося навіть викликати рятувальників із ДСНС.

Хлопчик грав один у дворі приватного будинку, як раптом, він вирішив виміряти глибину нори, яку вирив його собака. Все закінчилося тим, що хлопчик сам там і застряг.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ніжки хлопчика були в такому положенні, що батьки просто боялися самостійно вивільняти малого щоб не завдати йому шкоди.

Рятувальники ДСНС міста Гайсин оперативно прибули на виклик, і почали звільняти дитину з пастки, в яку він забрався самостійно. На щастя, все закінчилося благополучно, і хлопчик з батьками відбулися легким переляком. Він пообіцяв, що такого більше ніколи не повториться, так як судячи з ролика, який з'явився в Facebook, такий досвід йому не сильно сподобався.

"Ми ще раз нагадуємо дорослим про необхідність стежити за дозвіллям дітей і не дозволяти грати їм в не призначених для цього місцях" - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше полчища медуз на Азовському морі вивозять екскаваторами, смердить безбожно: відпочинок зіпсований.

Як повідомляв портал Знай.uа, вулиці пішли під воду, вітер зірвав дахи будинків: українці поділилися кадрами наслідків урагану.

Також Знай.uа писав, що українці знайшли кумедний спосіб подолати навалу медуз: приготувати і з'їсти.