З Харкова прийшли доволі тривожні новини. До звичайних життєвих радощів і проблем додалися ще події, які можна класифікувати, як катастрофу соціального характеру. Справа в тому, що в одній з квартир почалося справжнє нашестя бліх. Мешканка квартири просить всіх, хто хоч якось може допомогти, протягнути їй руку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Х.Х.".

"Живу на першому поверсі і вже протягом двох місяців квартиру окупували блохи. Майже через день робили заявки до 15-62. Вони звичайно їх приймали і начебто передавали у відповідну службу. Коли вийшли на службу направлення там сказали, що заявки їм ніхто не передавав.

І сказали, що виконають обробку найближчим часом. І дійсно зробили, але, як це роблять всі кп - через дупу. Обробили тільки одну кімнату в підвалі, наклеїли папірець і все-на інше пох*й, для фотозвіту вистачить.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Наша квартира знаходиться в другому під'їзді будинку і звичайно, що в підвал під нею ніхто не заходив, тому що вхід з іншого боку від того, де вони робили обробку. Але Валерій Герман-Керівник "Чистого дому", каже, що йому по телефону краще видно наскільки якісно працюють його робітники. Які встигли поскаржитися на зп, але на роботу часу і сил не вистачило.

У самій квартирі вже кілька разів робили обробку самостійно, але ефекту вистачає на 2 дні, тому що з підвалу постійно прибуває поповнення.", - розповідає жінка.

Також автори публікації додали відеозапис, на якому можна помітити цих маленьких і огидних "тварин".

Раніше повідомляли, "Креативно, але не гігієнічно": у київському ресторані відвідувачам дозволили лежати поруч з їжею.

Як повідомляв Знай.uа, харків'янин купив пиво з комахами в популярному супермаркеті: відкрив пляшку, а звідти вивалилося...

Знай.uа писав, наречена померла посеред весільної церемонії, її місце зайняла сестра - "Cвяткували і плакали".