Харків'яни поскаржилися на роботу служби таксі Болт. Виявилося, що вартість поїздки відрізняється від заявленої спочатку.

Про це розповіли очевидці в телеграм-каналі "Ху*вий Харків".

Так, клієнти викликали одну машину за 71 гривню, в кінці поїздки з'ясувалося, що оплата зросла на 20 гривень і люди заплатили 91 гривню.

У другому випадку за поїздку довелося віддати 178 гривень замість заявлених 155.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Схоже на тижні в службі таксі Болт відбулися якісь зміни і тепер кожна поїздка тарифікується вище початкової ціни, додаток про це не повідомляє, можна побачити тільки в банкінгу. Гроші не повертає, бот пропонує 25грн на бонусний рахунок", - йдеться в повідомленні.

"Це за доставку їжі списують. У болт фуд безкоштовна зараз. Треба ж від кудись брати гроші"," хороше таксі болтом не назвуть", " Так цей мерзенний додаток постійно так робить. Видалив на*уй", " а хіба не за час очікування ?", "Дро** повна. Ціна одна, а по приїзду інша. Саме ху*ове таксі", " Болт топчик якщо знати його фішки. Краще ніж онтаксі", " так само було в Києві, коли взяли на прокат самокати. Спочатку було одна ціна, потім виявилося в три рази дорожче"," за фактом зняття оплати"," платіть налом та й все", " яка назва, таке і таксі😂", "це у них давно так, у мене 1 раз зняли 230 грн замість 90, більше болтом не користуюся", " тиждень тому був у Грузії, користувався болтом, звучить ахуенно, знаю. Але суть в тому, що скасовувало і знімало в результаті теж більше", - писали в комменаріях харків'яни.

Нагадаємо, раніше Харків'яни отримають нові платіжки за електрику: у скільки обійдеться кіловат до опалювального сезону. Стало відомо про те, яким буде тариф на електроенергію починаючи з 1 серпня.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У метро Харкова знову взялися за пасажирів без масок - "наздогнали незгодного". У харківському метро посилили контроль за дотриманням масочного режиму.

Також «Знай.иа " писав, що У харківському гольф-клубі висміяла відвідувачку, яка попросила викликати швидку після укусу оси: "помаж го**ом". У Харкові працівниця гольф-клубу висміяла відвідувачку, яка попросила викликати швидку після укусу оси.