У Харкові досі не працює система відеофіксації, а водії продовжують порушувати швидкісний режим.

Про безстрашних керманичів розповіли журналісти «Джедаів» на телеканалі 2+2.

Камери відеофіксації у Харкові почали встановлювати ще наприкінці минулого року — переважно на найбільших проспектах та новеньких дорогах.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

За словами автоюриста Дениса Журавля, інформація про порушення мала би передаватися до бази МВС, а також зберігатися в Департаменті інфраструктури Харківської місцевої ради. Працівники Нацполіції мали отримувати ці дані в автоматичному режимі при складанні постанов. Потім надсилати постанови порушникам.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Проте журналісти «Джедаів» з’ясували, що нині усе лише в теорії. Нещодавно встановлені 11 камер і ті, які з’явилися минулого року — «експонати». Поліція досі не взяла їх на баланс.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Протягом місяця «Джедаі» намагалися отримати від мерії пояснення цієї ситуації. Чиновники пообіцяли, що від 26 липня почне працювати одна камера. Де саме візьмуть на баланс одну із встановлених камер — досі невідомо.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

«По факту це будуть лише штрафи. Всі, хто дозволяв собі перевищувати швидкість, буде продовжувати це робити», — каже харків’янка Ірина, яка сама їздить за кермом і втомилася спостерігати за порушеннями.

Переглянути сюжет «Джедаів» можна за посиланням.

Нагадаємо, що у Києві суворий байкер сховав " зад " за жіночими трусиками: "Вітром надуло". Тоді інспектори патрульної служби помітили мотоцикліста у якого номерний знак транспорту був закритий жіночими трусами чорного кольору.

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни навалили купу на капот героя парковки: пахне кисленьким. Краще б там не паркувався.

Також, "Знай.uа" писав, що безсовісні злодюжки викрали у вагітної Українки найважливіше: "вранці в пологовий будинок..."