Ольга Сумська показала, чим харчується на відпочинку в Єгипті. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників у своїй соціальній мережі новими фотографії та відеозаписів з особистого і творчого життя. Соціальна мережа артистки користується неймовірною популярністю і набрало більше семисот тисяч передплатників.

Так як дружину Ольги Сумської Віталію Борисюку 18 липня виповнилося 56 років, на честь цього зоряна пара вирушила в жаркий Єгипет до блакитної води і морського бризу. Знаменитість публікує різноманітні фотографії і навіть відео з цього спекотного курорту.

20 липня Ольга Сумська у своєму сторіз опублікувала відеозапис, на якому продемонструвала, чим харчується на відпочинку. На ній зображено апетитне блюдо з м'ясом, перцем, помідорами, лимонами і безліччю приправ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У підписі до відеозапису вона залишила емоційний вигук від страви. Також вона показала, як їсть разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг і він вас може здивувати.