Харків'янин вирішив поскаржитися на те, як місто забрало у нього 100 тисяч гривень на сервіс послуг комунальних підприємств.

Відповідний пост на писав Сергій Коротков в співтоваристві "Харків і харків'яни"у соцмережі Фейсбук.

За словами чоловіка, за останній час він втратив батьків і з цього моменту з його гаманця стали йти величезні суми грошей на оплату різних послуг.

Харків, скріншот з відео
Харків, скріншот з відео

"Похорон в грудні 2020 обійшлися в 15 000грн = 12500 посередник ритуалу + 2500 санітар і чудики для виносу тіла і це без моргу, там відразу п'ятірку треба додавати, судячи з постів в інеті. 10 000грн кладовище, якщо у вас немає місця. Поминки та ін. не вважаємо, тому що тут все індивідуально.
15 000грн пам'ятник з установкою і прибиранням території, засипати гравієм, без плиток, мармуру та ін., практично найпростіший варіант.
20 000грн комунальні за пів року, опалення в приватному секторі, погрози газівників відключити з екскаватором (а я ще не переоформив рахунки на себе і фактично заплатив ... Ну ладно, формальності).
Вступ у спадок, пішов до державного, т. к .не зрозумів, не переконали йти до приватного - 500грн і послала в БТІ за новим тех. паспортом... там цифри починалися від 3500, потім +7500 і +17 000 і ... у техпаспорті нові інформація по площі будинку, яка зменшує ринкову вартість будинку від 50 000 до 250 000грн", - написав Сергій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як зазначив харків'янин, не купуючи нічого, а просто приводячи документи в порядок і переписуючи будинок померлого батька на себе повинен за пів року заплатити близько 100 тисяч гривень.

"Мені ще БТІ завдає шкоди, моїм активам, від мінус 50 000 або мінус 250 000грн дивлячись як рахувати площу будинку ...
Тобто мінус 300 000грн місто забирає з активів моєї сім'ї за "Сервіс" послуги комунальних підприємств міста! #Харків
А куди йдуть ці дикі суми?", - запитує чоловік у пості.

Нагадаємо, раніше Річка Харків позеленіла від спеки: "все живе загинається"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харківській області померла 3-місячна дитина-отруїлася дитячою сумішшю

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни рятували пенсіонерку, яка втратила свідомість на спеці- " впала і розбила голову"