Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця" любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать більше 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

Цього разу 31-річна артистка розмістила сімейну фотографію. У кадрі її чоловік Влад Топалов, який перебуває з нею в шлюбі з 2018 року, позує з красунею дружиною і тримає в руках декоративне дерево Бонсай.

"Ви знали, що пари стають міцними, коли між ними виникає не тільки любов, пристрасть, прихильність, а коли з'являються і зміцнюються традиції. Саме традиції об'єднують і допомагають нам вростати один в одного, щоб жити довго і щасливо разом. Ось наш коротенький список того, що потихеньку стає сімейною традицією: 1. Раз на місяць снідати в готелі 🍳. 2. Збирати набори LEGO 3. Грати в нарди4. Хоча б один раз на рік літати на концерт улюбленого виконавця за кордон.5. Разом готувати лазанью. До речі, кубики LEGO в нашому житті з'явилися з народженням малюка. І мені імпонує, що бренд залучений в турботу про безпечне майбутнє планети і майбутніх поколінь. Протягом останніх кількох років компанія робить активні кроки, щоб поступово прийти до повністю екологічного продукту від виробництва до упаковки і головне – самих деталей LEGO. Вже зараз є набори, в яких використовується рослинний пластик. Наприклад, цей бонсай з LEGO Botanical Collection, частина елементів (листя і пелюстки) якого з виконаний з цукрової тростини. Природа є невичерпним джерелом натхнення і нова колекція підкреслює важливість її збереження, що стало головною метою бренду", - написала Регіна.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко зізналася в серйозній хворобі хребта: "Життя не нескінченне"

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Регіна Тодоренко опинилася без штанів на балконі, відпустивши забавного чоловіка: "Обіцяє повернутися"