У Харкові сталася НП, там 30-річний чоловік намагався вчинити самогубство і зрозумівши, що ніхто не звертає на нього уваги, вирішив вилізти на вагон.
Про це повідомляють "Новини Країни+".
Так, стало відомо, що у Харкові кілька разів чоловік намагався вчинити самогубство. Після кількох невдалих спроб чоловік виліз на вагон потягу. Варто зазначити, що через такі дії чоловіка було зупинено рух поїздів.

Чоловік  намагався вчинити  самогубство, скріншот із відео
Чоловік  намагався вчинити  самогубство, скріншот із відео

" Він хотів вчинити самогубство і перепробувавши декілька методів зрозумів, що ніхто не звертає на нього уваги і вирішив вилізти на вагон", - сказано у повідомленні "Новини Країни+".

Як потім виявили правоохоронці чоловік був неодноразово засуджений за крадіжки і зараз перебував на умовно достроковому звільненні.

Чоловік  намагався вчинити  самогубство, скріншот із відео
Чоловік  намагався вчинити  самогубство, скріншот із відео

30-річному чоловікові вчинити самогубство не вдалося. Правоохоронці затримали його та направили до найближчого райвідділку. Наразі вирішується питання про подальшу долю чоловіка.

Нагадаємо, раніше "моя дівчина наковталася таблеток, двері не відчиняє": схвильований чоловік подзвонив копам, героїчний порятунок. Патрульні отримали виклик від хлопця, який розповів, що його кохана хоче покінчити життя самогубством.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай" у Харкові поліція зняла з даху потенційного самогубця: готовий був зробити фатальний крок. Чоловік забрався на дах, і збирався з силами, щоб звідти зістрибнути.

Також "Знай" писав, що у Києві у чоловіка стався напад, впав посеред дороги: врятували за секунду до непоправного. Патрульні побачили чоловіка, який впав на асфальт і зупинилися щоб йому допомогти.