Відома українська співачка Слава Камінська після розпаду гурту "НеАнгели" взялася за сольну кар'єру. Так нещодавно вона презентувала кліп на пісню "Slava Bogu", який вже набрав майже 2,5 мільйони переглядів.
У інтерв'ю Катерині Осадчій у програмі "Світське життя" Слава Камінська розповіла, скільки у цій пісні від її реального життя.
Слава Камінська відмітила, що стосовно пісні "Slava Bogu" ні з ким не радилась, адже вона здалася їй дуже життєвою.

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

"Здавалося, що вона така життєва, що вона сподобається всім дівчатам 100%. Це про моє життя, чому ні", - зазначила Камінська.

До того ж Катерина Осадча нагадала, що нещодавно на конкурсі Місіс Україна Камінську помітили з ексдепутатом та ексзаступником голови Нафтогазу Сергієм Коцубою. Там Камінська позувала у білій сукні "нареченої" з чоловіком з яким приписують роман не один рік.

"Я тобі скажу, що зараз це побачить чоловік з котрим у мене стосунки й буде дуже недобре. У мене з Сергієм ніколи не було стосунків. Ми вирішили подіставати пресу, хай попишуть щось", - відмітила Слава Камінська.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Слава Камінська оголилася на балконі всім чоловікам на радість: "Дуже зухвало".

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська запалила з молодими красенями: "Що по пазлах?" Співачка показала свій улюблений епізод з кліпу.

Також портал Знай.uа писав, як Слава Камінська "переробила" себе до невпізнання: "Камерон Діас".