У Харкові хлопець вирішив накласти на себе руки в місцевому торговому центрі на очах відвідувачів. Зістрибнути йому завадила охорона центру.

Відповідне відео з'явилося в місцевих телеграм-каналах.

"У Харкові хлопець вирішив зістрибнути вниз і закінчити своє буття в місцевому ТЦ. Але у охорони були свої міркування з цього приводу",- йдеться в повідомленні.

Як видно на відео, хлопець переліз через перила і вже думав стрибати вниз. В останній момент його встигає схопити за руку охоронець, йому допомагає ще один відвідувач, разом їм вдається затягнути суїцидника всередину.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За словами очевидців, на такий крок хлопця спонукало нерозділене кохання.

"Респект, красені", "та навіщо зупинили", " та він же як зомбі..Він під чимось", " а хлопець з охорони далеко не слабак!!! ✊ уважуха!!", "Охоронець красава, не за*цяв, познайомився, мовчки взяв і забрав. Сподіваюся у них все складеться", " це косплей Титаніка, чого тягнути його відразу...", "Недосамовбивці спраглі підтримки і уваги☺️", "звук такий як ніби у нього дерев'яні черевички були, які злетіли (" , - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше У Харкові хлопець впав з даху, місцеві жителі шукають причину: "TikTok?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові знайшли тіло 13-річної дівчинки: влізла на міст і…

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові компанія екстремалів влізла на дах висотки посеред міста: "Тільки б на авто не впали"