Просто з першої столиці України, міста Харків, прийшли доволы тривожні для віруючих читачів новини. Так, прості перехожі помітили на дівчинці-підлітку дуже дивну накидку. Справа в тому, що на одній зі станцій метро юна пасажирка ходила в довгій сорочці, на якій видніється агресивне послання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Ху*вий Харків".

Дівчина в харківському метро, фото: Telegram
Дівчина в харківському метро, фото: Telegram

"Войовничий атеїзм в метро по 8", - коротко підписали публікацію автори.

Варто зазначити, що в публікації окрім короткого іронічного підпису є ще напис: "Х*й Бога". Ось так юна дівчина підписала, швидше за все, балончиком з фарбою свою червону сорочку. Також можна помітити, що біля дівчини є компанія з її ровесниць, а на голові у неї е зелена зачіска з розпущеним волоссям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Поки невідомо, що змусило дівчину піти на такий протест проти загальноприйнятих норм моралі і показувати всім харків'янам такі слогани. Однак точно відомо, що місцевим жителям не до вподоби такі "перфоманси" і вони вже скаржаться в різні соціальні мережі.

Раніше повідомляли, 26-річний українець вдарив водія маршрутки так, що той опинився в реанімації: "Помстився за маму...".

Як повідомляв Знай.uа, Рататуй вже не той: в Одеському магазині прописалася вусата гостя, котам таку не зловити.

Знай.uа писав, плювалися і лаялися матом: покупці зчепилися у відомому супермаркеті, кадри просочилися в мережу.