Сучасна мода не перестає дивувати. З кожним роком з'являються все більш витіюваті форми, силуети і крої. Це перш за все стосується моди сучасної молоді, адже вони в гонитві за трендами і бажанням виділиться, готові одягнути все, що їм пропонують.
Так, у Харкові в місцевому метро помітили дівчину у вельми незвичайних динасах. Відповідні кадри опублікували в Телеграм-каналі "Ху***й Харків".
Так, в харківському метро місцеві жителі помітили дівчину в дуже оригінальних штанях. На фото видно, що одна штанина джинсів абсолютно звичайна, в той час як інша обрізана до коліна.

Скріншот допису
Скріншот допису

Ймовірно таким чином харківська модниця вирішила ніби одночасно бути в штанях і в шортах. Судячи по погоді, яка спостерігається останні два тижні таке рішення досить обгрунтовано. Адже в один день йде дощ, що можна замерзнути, а вже через кілька годин смажить сонце.

" Свіжі віяння моди в метро по 8",-сказано в повідомленні Телеграм-каналі"Ху***й Харків".

Раніше повідомляли, маленьких українців стали рідше брати в нові сім'ї: "понад 17 тисяч".

Як повідомляв Знай.ua, у Зеленського пояснили, хто залишиться без субсидії: "не отримаєте, якщо...".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Знай.ua писав, без цих папірців нікуди не пустять: прикордонники нагадали, як спокійно виїхати у відпустку з дітьми.