У Харківській області четверо дітей отруїлися грибами, які приготувала бабуся.
Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції в Харківській області.
Так, стало відомо, що в суботу, 12 червня близько 12:00 в поліцію надійшло повідомлення про те, що четверо дітей отруїлися грибами. Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що дві дівчинки 11 і 13 років, їх 8-річний брат, а також 14-річна сусідка самостійно зібрали гриби.

Швидка допомога, скріншот з відео
Швидка допомога, скріншот з відео

Після цього бабуся приготувала гриби, які назбирали діти. Надалі дітям стало погано. Їх госпіталізували в лікарню в стані середньої тяжкості. Зараз вони в задовільному стані.

За фактом події слідчі Красноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлено опіку або піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Франківчани знаходять несподівані сюрпризи під снігом: "Дивись, гриби!"

Також портал Знай.uа писав, що закарпатець знайшов у лісі скарб на вагу золота: "Корали?"

Також портал Знай.uа писав, що зять Матвієнко осідлав танк заради грибів і розлютив українців: "на Донбас слабо?"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще