Улюбленець мільйонів Олег Винник після перерви через пандемію знову вирушив у тур по містах аби тішити своїх фанатів. Він вже встиг відіграти кілька концертів, тому поділився бекстейджем з туру Україною.
Відповідні кадри Олег Винник опублікував у своєму Instagram.
Олег Винник зазначив, що після такої перерви йому було дуже радісно повертатися у концертні зали та бачити щасливі очі своїх прихильників. При цьому артист зазначив, що дуже скучив за гучними оплесками та за емоціями від концертів.

Фото зі сторінки Олега Винника
Фото зі сторінки Олега Винника

"Неймовірно радісно і приємно повертатися у ваші міста й концертні зали, бачити щасливі очі, посмішки, чути оплески та відчувати палкі серця ❤️💛❤️ Ви най-най-най!!! 😎 Повний відеобекстейдж весняних концертів вже на YouTube! Шукайте себе у ролику 😉 Кайфую від ваших правдивих емоцій, які ви щедро виплескуєте після наших зустрічей!", - написав Олег Винник.

При цьому на відео видно багато фанатів Олега Винника, які прийшли до нього на концерт. За час пандемії та відсутності концертів вони також дуже засумували за своїм кумиром.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна і Оля Полякова з донькою зачарували стильним виглядом: все заради Наді Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова завела кіз і похвалилася домашнім маслом: з "королеви ночі" – у фермерки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Олег Винник зізнався, чому не говорить про особисте: "Першою розповіла Полякова"