У Харкові загинула 13-річна дівчинка. Про це повідомили на порталі поліції Харківської області.

8 червня о 21:25, до відділення поліції №1 Харківського районного управління поліції №3 надійшло повідомлення про виявлення тіла 13-річної дівчинки без ознак життя на мосту біля залізниці по вулиці Конотопській.

Повідомлення про смерть дівчинки надійшло від бригади медиків, які прибули на місце події.

Слідчо-оперативна група поліції встановила, що дівчинку в компанії групи ще 4-х підлітків віком 13-14 років забралася на конструкцію залізничного мосту висотою близько 8 метрів.

Під час підйому на міст дівчинка торкнулася до проводу лінії електропередач. В результаті удару струмом вона зірвалася і впала. Отримані травми виявилися не сумісні з життям.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з позначкою «нещасний випадок». В даний момент правоохоронці продовжують слідчі дії з метою встановлення всіх обставин події.

У Харкові загинула дівчинка, фото: hk.npu.gov.ua
У Харкові загинула дівчинка, фото: hk.npu.gov.ua
у Харкові загинула дівчинка, фото: hk.npu.gov.ua

Нагадаємо, що на Львівщині водій ВАЗ помер за кермом: протаранив огорожу та злетів у кювет

Як повідомляв портал "Знай.uа", українку посеред білого дня збив іржавий трамвай, медики роблять все можливе: вийшла з маршрутки...

Також, "Знай.uа" писав, що львів'янин травмувався в Карпатах, на допомогу кинулися рятувальники: шукали всю ніч