У Харкові молода жінка наклала на себе руки, вистрибнувши з вікна дев'ятого поверху. Про це повідомили в місцевому telegram-каналі «Труха Харків».

Як уточнюється, надзвичайна подія сталася в будинку, розташованому на проспекті Льва Ландау.

У Національній поліції уточнили, що загибла – 32-річна місцева жителька. За попередніми даними, жінка перебувала на обліку в психіатричній лікарні.

Прибулі на місце трагедії медики повідомили, що смерть настала миттєво.

Фото: Труха Харків
Фото: Труха Харків

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це дуже страшно, якщо дівчата викидаються, хлопці - завжди відповідайте дівчатам», «Насправді, скоріше за все, щось сталося... а не солі. Може, батько побив або згвалтував, а вона не витримала цього», «Сьогодні випускний. І щось сталося, видно, в школі", - висловлюють свої здогадки харків'яни в коментарях.

"Ось до чого доводить деградація суспільних настроїв. Людині навіть не було кому поскаржитися і пояснити свою біду. Якби люди були більш добрі один до одного, можливо, їй допомогли б», - вважають городяни.

Раніше ми повідомляли, на Львівщині шукають безвісти зниклу карооку красуню-місяць жодної звісточки.

Як повідомляв " Знай.ua", дев'ятирічний харків'янин з гордістю надів Погони, мрія збулася.

Також " Знай.ua " писав, що удар блискавки забрав життя 9-річного футболіста під час тренування, сім'я і клуб не можуть прийти до тями.