Колишня голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична народила свого первістка. Про це вона особисто повідомила на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши знімок з малюком.

Світлична зазначила, що отримала відмінний подарунок до Дня народження (6 червня) – її син народився за день до цього.

Хлопчик народився з вагою в 3,5 кілограма і зростом в 55 сантиметрів.

Місцеві видання кинулися переглядати недавні фото, намагаючись угледіти на них ознаки вагітності чиновниці. Як виявилося, весь цей час вона майстерно приховувала живіт на відео і знімках.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото: ХОДА
Фото: ХОДА

"Здоров'я і щастя малюкові і матусі. А як же вибори мера Харкова? Дуже шкода", - "Чому шкода? А що, народження дітей якось впливає на реалізацію задуманих планів?», - коментують подію харків'яни.

"Яке це щастя - діти! Від щирого серця вітаю, тепер життя наповнитися зовсім іншими відчуттями, здоров'я і мамі, і малюкові", "Тільки захват і захоплення!!!! Для жінки материнство - це найголовніше в житті. Здоров'я Вам!!!!! Красива і розумна жінка, удачі у всьому!!!!» ,- додають українці.

Знайшлися і ті, хто здивувався загальному тріумфу.

"Ви її вітаєте, начебто крім неї ніхто ніколи не народжував! А хто вона така і чому на честь неї дифірамби?", "Я так розумію, дуже важлива подія для Харківської області", - пишуть деякі.

Нагадаємо, раніше Добкін привітав харків'ян З Новим роком і націлився на крісло Кернеса: "Таки так..."

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Права рука" Кернеса Терехов звернувся в Раду з осиротілого Харкова: "потрібні вибори"

Також «Знай.uа " писав, що Що пережив Харків у бурхливому 2020-му: лісові пожежі, пандемія і смерть Кернеса