У Харкові на одній з вулиць міста сталася НП, там зламався трамвай, який перевозив пасажирів.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Ху***й Харків".
У харків'ян, які цього ранку їхали на роботу трамваєм виникли деякі труднощі, адже на вулиці Молочній він вийшов з ладу. На цей момент не відомо, що ж стало причиною поломки громадського траспортну. Зараз транспорт у місті курсує без змін за графіком.

Скріншот допису
Скріншот допису

Аби не запізнитися на роботу містянам довелося якось виходити з ситуації. Тому деякі з пасажирів вирішили штовхнути трамвай аби він запрацював. Тому кілька кремезних чоловіків стало ззаду трансорту та почали його штовхати.

"Безсмертна Харківська транспортна класика на Молочній", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "Ху***й Харків".

Нагадаємо, раніше у Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал "Знай.ua" комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще