У Харкові містяни скаржаться на величезні ями на одній з вулиць міста.
Про це повідомили в Телеграм-каналі "ВЕХА (Харків)".
Так, стало відомо, що в Харкові на вулиці Героїв Праці на проїжджій почали фіксувати величезні ями. При цьому містяни відзначають, що в темний час доби цих ям не видно, тому автомобілісти можуть випадково потрапити в одну з них і пошкодити своє авто.

Ями на дорогах, скріншот з відео
Ями на дорогах, скріншот з відео

Тому гмістяни закликають міську владу відремонтувати дорогу на цій вулиці.

"Моторошні ями на Героїв Праці. У сутінках їх вже не видно. Можна залишитися без колеса. Треба поруч Шиномонтаж ставити", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу"ВЕХА (Харків)".

Ями на дорогах, скріншот з відео
Ями на дорогах, скріншот з відео

У свою чергу харків'яни сподіваються, що незабаром цей відрізок дороги відремонтують і він більше не нестиме небезпеки для автомобілістів.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, раніше у Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також "Знай.uа" писав, що харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.