Щовесни у всіх українських містах спостерігається одна і та сама картина: разом зі снігом "тане" і асфальт, і дороги масово покриваються ямами. Ще гірше, коли восени ремонт ніхто не робив, і стан покриття погіршується з кожним роком все більше.

Так, наприклад, відбувається на проспекті Ювілейному. Фото, зроблені обуреним місцевим мешканцем, публікує Telegram-канал "ВЕХА".

"Хотілося б звернутися до комунальних служб, доки ці ями тут будуть? Вже третій рік..і з кожним разом стають все більше і більше. Салтівка, пр. Ювілейний 38-Б", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нещодавно у Харкові комунальники кинули ремонт труб на половині готовності, змусивши городян скакати через ями і трамвайні колії. На оприлюднених кадрах-переритий тротуар, яма і огороджувальна стрічка. Через недбайливих комунальних ремонтників городяни змушені обходити місце робіт по трамвайних коліях, наражаючи себе на небезпеку.

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.