В Україні назвали міста, які можуть похвалитися найчистішим повітрям. У список потрапили як очікувані, так і неочевидні населені пункти.

Відповідний рейтинг опублікували у звіті Центральної геофізичної лабораторії імені Срезневського за 2020 рік.

Зокрема, в рейтингу міст з найчистішим і найбруднішим повітрям в Україні на першому місці за чистотою опинилося місто Горішні Плавні, що на Полтавщині. Другу сходинку посів Ізмаїл, а на третьому місці – Світловодськ на Кіровоградщині.

У п'ятірці лідерів опинилися також Харків і Бровари.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

А ось найбруднішим повітрям змушені дихати жителі Маріуполя. Трохи краща ситуація в місті Кам'янському Дніпропетровської області, а на третьому місці з кінця - Дніпро.

«Жерсть. Не хотілося бути в перших рядах в саме такому рейтингу... Що ж наш мер, цим не дихає?», - пишуть в коментарях до повідомлення шоковані жителі Кам'янського.

Нагадаємо, раніше Розлючені харків'яни прийшли до Терехова через космічні тарифи: "маріонетка криміналу". Харків'яни з плакатами прийшли до Терехова вимагати знизити тарифи, адже у людей не вистачає фінансів, щоб банально жити.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Терехов і Добкін влаштували "батл" через жінок: "М*рдой торгує". Напередодні 8 березня Ігор Терехов і Михайло Добкін вирішили привітати жінок з наступаючим святом, чим влаштували між собою своєрідний "баттл".

Також «Знай.uа " писав, що Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно. Харків'яни скаржаться на стан станції метро "ХТЗ" і просять її реконструювати і облагородити.