Популярний український співак Сергій Бабкін має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу музикант підвів підсумки конкурсу, який влаштував для своїх підписників.

Сергій Бабкін опублікував нове фото і розповів, хто переміг у конкурсі каверів на його пісню "Вона Знає".

На опублікованому знімку можна побачити Сергія Бабкіна, який позує сидячи на спинці білого стільця. Музикант одягнений в чорний костюм з широкими і високими брюками, чорний капелюх і незвичайні сандалі.

У підписі до публікації Сергій Бабкін назвав переможця конкурсу каверів на його пісню" Вона Знає " і розповів, який приз для нього підготував.

"Неймовірно талановиті! І це про всіх вас! Я в захваті від тієї кількості класних і оригінальних робіт, які ви запостили в рамках конкурсу #воназнає_сб. кожна робота крута!!! Мені знадобився час, щоб зробити внутрішній вибір і визначитися з сімкою фіналістів. Отже! Барабанний дріб! Головний приз - zoom-дзвінок і персональний міні-квартирник - @billymakesmusic ‼️" - написав Сергій Бабкін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Публікація Сергія Бабкіна: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна: Instagram

Публікація Сергія Бабкіна: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна: Instagram

Нагадаємо, що Наталія Могилевська натякнула на чоловіка, який завоював її серце: "Закохана"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Сумська та Катя Бужинська перетворилися на живий прапор України: "Яблука та синиці"

Також, "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко перестаралася з експериментами на обличчі: "Хто придумав ці бородавки?"