За життям популярного українського виконавця Сергія Бабкіна стежить більше 435 тисяч підписників, з якими артист активно ділиться подробицями не тільки професійного, а й особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фото, на якому стоїть в обнімку з відомою російською поетесою Вірою Полозковою, обидва щасливо всміхаються. Росіянка приїхала до Києва, і провела 17 травня творчий вечір в Жовтневому палаці, а Сергій провів квартирник для своїх шанувальників на наступний день.

"Нашій дружбі 20 років!🤍 Як я радий був нашій зустрічі!!!🙌🏻", - зворушливо написав Бабкін.

Раніше дружина артиста Сніжана Бабкіна похвалилася оновленим образом. Актриса вирішила обрізати довге волосся і зробила популярну стрижку під назвою "боб".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Сумую я за довгим волоссям? Ні!! Ні крапельки!
Дякую моїм @erteqoob.salon.kh @juliakolbina за легкість, оновлення, відчуття щастя і ДІВЧАЦТВА (такого слова немає, але у мене є) як вам мій #бобу ?", - поцікавилася Сніжана Бабкіна.

Нагадаємо, раніше Дружина Сергія Бабкіна Сніжана заговорила про зраду: "як утримати?"