В Україні піднімаються роздрібні ціни на цукор. Лише за рік його вартість виросла на 10,49 грн за кілограм, і тепер доведеться платити аж 25, 63 грн за кг.

Як повідомляє "Агро Перспектива", від березня до квітня 2021 року ціна зросла від 24,38 грн/кг на на 1,25 грн за кг. У лютому ціна цукру в роздрібному продажу була 23,13 грн.

А от торік у квітні середня вартість цукру в Україні сягала 15,14 грн/кг. Таким чином, порівняно з квітнем 2020 року, ціни на цукор зросли на 10,49 грн за кг.

На додачу з початку цього тижня в Україні ціни на цибулю врожаю 2020 почали зростати. Протягом усієї другої половини маркетингового року, сезону 2020/21, ціни завмерли й не змінювалися всупереч всім внутрішнім і зовнішнім факторам. Проте зараз попит на цибулю зберігся, а її запаси на сховищах зменшуються, тому це сприяє підвищенню ціни на неї.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше яйця, цукор і масло: експерти розповіли про стрімке зниження цін після Великодня.

Як повідомляє портал "Знай.ua" в Україні різко впала ціна на овочі: у скільки обійдеться смажена картопля. В Україні почали активно падати ціни на картоплю завдяки імпорту з європейських країн.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні подорожчали гречка, масло і яйця, і це не межа: що буде з цінами на головні продукти.