На Харківщині зросла кількість мільйонерів. Про це повідомили в репортажі програми "Вечірні новини".

У Харківській області доходи в сумі понад 1 мільйон гривень отримали 595 осіб. Загалом загальний дохід мільйонерів становить 3,5 мільярда гривень.

При цьому доходи понад 100 мільйонів гривень задекларували 7 осіб. Від 50 до 100 мільйонів — 4 людини. Від 20 до 50 мільйонів — 14 осіб.

Із загальної кількості мільйонерів 180 - жінки. При цьому найбільше мільйонерів в області проживають у Київському та Шевченківському районах Харкова. Наймолодшому з них 20 років, а найстаршому — 80.

Серед багатих жителів Харківщини найбільше спортсменів, науковців та IT-фахівців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Згідно з попередніми підсумками деклараційної кампанії по області 30 924 громадянина подали податкові декларації про матеріальний стан. Вони задекларували доходи 5,2 мільярда гривень, що на 15% більше, ніж за минулий 2020 рік". - розповіла начальниця управління податкового адміністрування фізичних осіб Інеса Якименко.

Кадр з репортажу Вечірні новини: YouTube
Кадр з репортажу Вечірні новини: YouTube
Кадр з репортажу Вечірні новини: YouTube

Варто зазначити, що не дивлячись на закінчення звітного періоду податкова служба веде роботу з громадянами, які не встигли подати декларації. При цьому в службі зазначають, що офіційно влаштовані українці можуть отримати податкову знижку.

Нагадаємо, що члени НКРЕКП стали офіційними мільйонерами після рішення виплатити самим собі премії - нардеп

Як повідомляв портал "Знай.uа", історія успіху Ілона Маска: ким був майбутній мільярдер у минулому

Також, "Знай.uа" писав, що жінка виграла в лотерею 26 мільйонів, але випрала квиток: чим закінчилася історія