У Харкові не підвищуватимуть тарифи на комунальні послуги. Про це повідомили на сторінці Харківської міської ради у соцмережі Facebook.

13 травня, у Харкові на зустрічі з мешканцями вулиці Познанської, секретар міської ради Ігор Терехов заявив, що підвищення тарифів на комунальні послуги та проїзд у міському транспорті не відбудеться.

"Незважаючи на складну економічну ситуацію, ніякого підвищення тарифів однозначно не буде. Це те, що стосується тарифів, які встановлює міська влада, наприклад, це холодна вода, водовідведення, теплопостачання або проїзд у пасажирському транспорті."- сказав Ігор Терехов.

При цьому Терехов підкреслив, що уряд Харкова не може впливати на тарифи на газ.

"Тарифи на газ - це вже інше питання, ми на них не впливаємо" - додав Ігор Терехов.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Ігор Терехов, фото: Facebook Харківська міська рада
Ігор Терехов, фото: Facebook Харківська міська рада
Ігор Терехов, фото: Facebook Харківська міська рада

У публікації додали, що під час минулого опалювального сезону, згідно з рішенням Ігоря Терехова, були заморожені на постачання теплої води і ця ініціатива поширилася по всій Україні.

"Уряд підписав з місцевими радами Меморандум про непідвищення тарифів на опалення та гарячу воду на період опалювального сезону 2020-2021 років." - додали в публікації.

Публікація Харківської міської ради: Facebook

Нагадаємо, що Кличко назвав справжню вартість проїзду в київському транспорті

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Херсона ігор Колихаєв сам себе привітав з ювілеєм: "Завжди так роблю"

Також, "Знай.uа" писав, що львів'янам показали, як заступники Садового заробляють по 20 мінімалок