Популярна українська поп-рок група Фіолет подобається фанатам за відверті і чесні пісні, які вони готові слухати годинами на проліт. На цей раз в прес-службі колективу повідомили, що вони порадують шанувальників збіркою кращих хітів, в якому буде і кілька нових композицій.

Група Фіолет випустила збірник пісень під назвою "Стежка" в якому зібрані кращі хіти музикантів.

"Стежка" - збірка синглів і декількох нових пісень групи Фіолет. Ця збірка стала для групи творчим підсумком року проведеного на карантині. У такому форматі музикантам вдалося відмінно розкрити талант вокаліста гурту Сергія Мартинюка, який також відповідає за тексти пісень.

Примітно, що крім музичної діяльності Сергій Мартинюк є письменником. На даний момент він випустив кілька романів:" Рок-н-рол"," Капітан Смуток " і поетична збірка "Реп'яхи".

Група Фіолет, фото: Facebook
Група Фіолет, фото: Facebook
група Фіолет, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Збірник "Стежка" зроблений в стилі книги — він має власну обкладинку, пролог і епілог. При цьому кожна включена в нього пісня це окремий твір, який веде відвертий діалог музикантів і слухача.

Обкладинка збірки "Стежка", фото: Facebook
Обкладинка збірки "Стежка", фото: Facebook
Обкладинка збірки Стежка, фото: Facebook

Пісні збірки "Стежка":

1.Сежка

2. БРО, ТВОРИ ДОБРО

3. Слово даю

4. Залишимося друзями

5. Пахнеш Щастям

6. Зовсім не боляче

7. Застанемся сябрамі

8. Que seamos amigos

У пісні "Слово даю" Сергій Мартинюк згадує найбільш значущі моменти дитинства і дорослішання. У пісні "БРО. ТВОРИ ДОБРО" він ділиться своєю думкою про важку політичну ситуацію. У пісні "Пахнеш щастям" автор розповідає про новорічну історію відпочинку і про рік життя в масках. При цьому пісня "Зовсім не боляче" стала дуже відвертим висловлюванням з чесними переживаннями.

Однак найбільш цікавим є одноіменний трек збірки "Стежка", адже він став для фронтмена Фіолет в деякому сенсі пророчим.

"Перші рядки "Стежки" народилися в позаминулому році в Барселоні. За цей час в моєму житті змінилося чимало і "Стежка" стала своєрідним символом тих змін, спробою відпустити минуле і рухатися далі. У ній багато ностальгії, самоісповіді, тужливі нотки ерху-китайської скрипки і умовний вайб попмузики 90-х. "Стежкою" я вчуся відпускати болісне минуле і з щирим оптимізмом дивитися в майбутнє" - розповів Сергій Мартинюк.

Група Фіолет, фото: Facebook
Група Фіолет, фото: Facebook
група Фіолет, фото: Facebook

Нагадаємо, що Ольга Фреймут показала, як правильно їсти морозиво: забудьте про сором

Як повідомляв портал "Знай.uа", Наталя Могилевська в спокусливому вбранні помстилася коханцеві: "Нереальна"

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль заговорила про поповнення в родині: "Потрібні ще пташенята"