20 травня в Україні відзначають красиве і зворушливе свято - День вишиванки. Тисячі українців з усіх куточків країни сьогодні йдуть на роботу і навчання в традиційному народному вбранні, а зірки - тим більше. Винятком не став і Олександр Пономарьов.

На своїй сторінці в Instagram артист виклав відеопривітання для улюблених підписників.

"Вітаю всіх з Днем Вишиванки! Любіть своє, носіть своє! Не стидайтесь, то наша земля, не стидайтесь, то Україна. Зі святом", - усміхаючись, закінчив Пономарьов.

Тим чаоом на сторінці в Instagram популярного українського ранкового телешоу «Ранок з 1+1» з’явився новий допис. Цього разу ефір присвячений Дню вишиванки, який вже став традиційним святом в Україні. На фото – Людмила Барбір та Руслан Сенічкін у гарних яскравих вишиванках з нагоди свята.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще