У середу, 19 травня, під Харковом сталася серйозна ДТП: зіштовхнулися фура і рейсовий автобус.

Відео, зроблене очевидцем, публікує Telegram-канал "ВЕХА".

"На трасі Харків - Дніпро сталося зіткнення фури з рейсовим автобусом. По постраждалим інформації немає", - йдеться в публикації.

Днем раніше в Києві на вулиці Гната Хоткевича мало не сталася ДТП. Водій таксі виїхав на зустрічну смугу, ймовірно щоб піти на обгон. У цей же час йому на зустріч їхало маршрутне таксі, яке не збиралося поступатися дорогою. Відео, зроблене одним із випадкових свідків, опублікували на Facebook-сторінці спільноти "Київ Оперативний". Автори ролику іронічно зазначають, що з понеділка якраз розпочався тиждень безпеки ДД.

Нещодавно у Львові водій маршрутки накричав на шестикласника та вимагав у дитини гроші, незважаючи на те, що до кінця навчального року школярі мають право на безоплатний проїзд у громадському транспорті за наявності учнівського квитка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще