У Харкові правоохоронці затримали двох нападників, що обчистили пункт обміну валюти і змогли винести понад півтора мільйона гривень. Зухвалий злочин стався майже місяць тому, коли касир зачиняла двері приміщення.

Зненацька ззаду до неї підскочив один із грабіжників, заштовхав перелякану жінку всередину та почав бити по обличчю, йдеться в сюжеті українського каналу.

Пішов не з пустими руками: постраждала віддала зловмиснику всю готівку з каси, його спільник чатував на вулиці. Тепер відомо, що злочин скоїли молодики: їм по 33 роки, і один з них колишній працівник поліції.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За місяць чоловіки встигли витратити третину викрадених грошей, однак решту правоохоронці знайшли в квартирах під час обшуку.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Києві до правоохоронців звернувся 57-річний чоловік, якого обдурила і пограбувала випадкова знайома. Громадянин повідомив в поліцію, що привів додому 35-річну жінку Тамару, з якою познайомився біля свого під'їзду. Вранці він виявив, що випадкова гостя зникла разом зі срібним кільцем, документами на дачу і трьома тисячами гривень.

Раніше повідомляли, жінка народила дитину на дорозі під Харковом, коп перетворився на повитуху - "Не встигли".

Як повідомляв Знай.uа, у Львові чоловік ледь не став жертвою власного балкона, городяни б'ють на сполох: "Вони всі аварійні".

Знай.uа писав, комунальники Терехова змусили харків'ян стрибати через труби.