Відома українська виконавиця, блогерка, зірка вокального шоу "Голос країни" і серіалу "Школа" Анна Трінчер активно ділиться з публікою успіхами в кар'єрі і розкриває подробиці професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram співачка розповіла про поїздку на популярний курорт "Буковель". Сюди Анна приїхала по роботі, що не завадило їй гарненько відпочити. Артистка зазначила, що українські курорти нічим не поступаються популярним турам в Єгипет або Туреччину.

"Ось так і ми з Сашею вирушили в таку неймовірну подорож... і я вважаю, що було краще всяких Турцій і Єгиптів😂 Що ж робити?

По-перше, зупинитися в неймовірному готелі @ribas_karpaty, де все дійсно на європейському рівні! Смачна їжа, готель знаходиться в центрі, всередині SPA, який входить у вартість і прекрасний вид і обслуговування. І звичайно ж, наш улюблений офіціант☺️

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

По-друге, квадроцикли. Екстрим, драйв і повне усамітнення з природою! Поїжте на горі з видом на неймовірну природу Карпат. Це дійсно магічне місце!
Сходіть в парк! Пофоткайтеся з тваринами, побігайте від кізок, погодуйте биків - емоцій на цілий рік!
Сядьте на підйомник, заберіться на вершину і мрійте, будуйте цілі! Візуалізуйте!
Ось така коротка інструкція по магічному інсту в нашій улюбленій Україні!", - натхненно написала Тринчер.

Нагадаємо, зірка "Голосу країни" Трінчер нарвалася на гнів бабусі через тату.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Трінчер вразила українців відвертим образом.

Також портал Знай.uа писав, що Анну Трінчер обікрали в центрі Києва: "Вихопили мої речі".