У Харкові активісти зірвали білборди з привітаннями до 9 травня. Про це повідомили в Telegram-каналі "Україна зараз".

Харків'яни помітили групу активістів, які обривають білборди з привітаннями до 9 травня, які були розміщені на Московському проспекті. В мережі опублікували відповідне відео.

На опублікованому відео можна побачити, як активісти в чорних костюмах розривають на частини білборди, які вже лежать на землі.

У публікації автор розповів, що дані білборди повісив місцевий депутат. На них було вказано гасло"Фашизм не пройде". Це не сподобалося місцевим активістам і вони вдалися до радикальних методів.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"На Московському проспекті Харкова до 9 травня місцевий депутат встановив білборди з написами "Фашизм не пройде". Місцевим активістам це не сподобалося, рекламу здерли і порвали." - зазначено в публікації.

Публікація каналу Україна зараз: YouTube

Нагадаємо, що українцям показали мужніх козаків, які захищають кордони від орди Путіна: "Піхота-сила!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Рабінович покаже нардепам фільм "В бой идут одни старики"

Також, "Знай.uа" писав, що українці отримають ще два тривалих уїк-енду : коли перенесуть робочі дні на День незалежності і День захисника