У Харкові закривається кінотеатр. Про це повідомили на сторінці мережі кінотеатрів "Киноленд" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що кінотеатр "8 1/2", який розташований по вулиці Донець-Захаржевського в Харкові припиняє свою роботу. Причини закриття кінотеатру не вказані.

"Друзі, на жаль, змушені повідомити, що кінотеатр 8 1/2 припиняє свою роботу" - зазначено в публікації.

У мережі кінотетарів "Кіноленд" звернулися до харків'ян з проханням не сумувати з цього приводу і запросили їх відвідати інші кінотеатри.

"Але не треба сумувати, краще приходьте до нас на кіноперегляд із запашним і смачним поп-корном. Будемо чекати вас в кінотеатрах мережі KINOLAND: кінотеатр "ім. О. Довженка", "Кінотеатр Київ" та "Кінотеатр KinoLand". Дякуємо за те, що разом з вами ми проживаємо яскраву і цікаву кіноісторію."- додали в публікації.

Публікація мережі "Кіноленд": Facebook
Публікація мережі "Кіноленд": Facebook
Публікація мережі Кіноленд: Facebook

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Користувачі Мережі не могли пройти повз таку публікацію і висловили свою думку в коментарях. Багато відзначили, що любили цей кінотеатр і висловили жаль з приводу його закриття.

коментарі до публікації мережі Кіноленд: Facebook
коментарі до публікації мережі Кіноленд: Facebook
коментарі до публікації мережі Кіноленд: Facebook

Нагадаємо, що у Києві пожежники захопилися боротьбою з вогнем і перетворили житловий будинок на басейн - "П**дец повний!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", місто Лева святкує 765 День Народження: що приготували для львів'ян

Також, "Знай.uа" писав, що українці спекли найбільший великодній прапор: "Гігантські жовто-блакитні ласощі"