У Харкові в одному з супермаркетів популярної мережі "Клас" почали продавати банани з дивними цінниками.

Здавалося б, яку інформацію про фасований фрукт потрібно надати? Назву, вагу, ціну, дату упаковки і, можливо, країну-імпортера. Персонал пішов далі і вказав склад банана: судячи з цінника, в ньому міститься цукор, патока, злакові, кріпси, рослинний жир, сухе молоко, гліцерин і багато іншого. Фото, зроблене покупцем, публікує Telegram-канал "Чорний список".

"Бачили таке? 😅 У супермаркеті # Клас на Салтівському шосе банани вийшли на новий рівень", - іронічно помічають автори.

Тим часом в одному з супермаркетів популярної торгової мережі "Сільпо" покупці натрапили на гниличку.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Важливо зазначити той факт, що подібне відбувається в магазинах "Сільпо" вже далеко не вперше. Так, нещодавно в Запоріжжі покупці натрапили на борошно з дуже дивною "начинкою". Покупці були просто шоковані тим, що в упаковці знаходилися личинки, метелики і відходи їх життєдіяльності.

У замовленні була мука Molino Spadoni з твердих сортів пшениці, коли покупці її відкрили, то виявили там метеликів, їх личинки, лялечки та їх відходи.

Раніше повідомляли, "скотовозка" за 7 гривень: українські маршрутки розвалюються на ходу, пасажири зняли жахіття всередині салону.

Як повідомляв Знай.uа, картопля по 18 гривень, буряк - по 7? Українці приголомшені цінами в супермаркеті, борщ обійдеться дорого.

Знай.uа писав, у популярному супермаркеті українці натрапили на "живе" борошно: метелики, личинки і відходи в подарунок.