Вдова покійного мера Харкова Геннадія Кернеса має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram з якими активно ділитися цікавими моментами з життя. Цього разу Оксана Гайсинська показала різкі зміни в іміджі.

У розділі "сторіз" Оксана Гайсинська опублікувала знімок, де показала нову зачіску.

На опублікованому знімку можна побачити Оксану Гайсинську, яка позує на тлі шафи. Вона одягнена в халат тілесного кольору і дивиться в камеру прикусивши нижню губу.

Однак найпримітнішою деталлю знімка стала нова зачіска Оксани Гайсинської. Так, замість вже звичних прямого волосся на її голові можна побачити довгі об'ємні хвилясте волосся. При цьому Гайсинська вирішила не змінювати образ кардинально і залишилася вірна світлому кольору волосся.

Варто відзначити, що смерть Геннадія Кернеса стала великим ударом для Оксани Гайсинської і довгий час всі її публікації були присвячені почуттям до загиблого чоловіка. Однак останнім часом жінка по-немногу починає радувати шанувальників новими фотографіями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Публікація Оксани Гайсинської: Instagram oksanag2406
Публікація Оксани Гайсинської: Instagram oksanag2406
Публікація Оксани Гайсинської: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль змінилася до невпізнання, українці розгублені: "Ні душі, ні..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", екс-NikitA Кумейко оголила розкішні форми під душем: "Що ти твориш!"

Також, "Знай.uа" писав, що Аlyona Аlyona відверто розповіла про свій перший раз: "Змусили однолітки"