Вдова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська переписала на Жанну Діжевську корпоративні права на ТОВ "Рівлад ЛТД", якому належать будівлі ринку біля станції метро "Студентська".

Про це стало відомо з аналітичної системи YouControl. Згідно з отриманими даними, зміни відбулися 23 квітня.

Фірма володіє кількома об’єктами нерухомості біля станції метро "Студентська" по вул. Валентинівська та вул. Академіка Павлова. До 2015 року власником фірми був Геннадій Кернес, після бізнес градоначальник переписав на дружину.

Окрім того, до лютого 2021 року серед засновників цієї фірми був Андрій Челобітчиков. Але він свою частку також переписав на Гайсинську.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Кличко отримав серйозну нагороду, ліквідатори затамували подих: "Герой Чорнобиля"

Як повідомляв портал "Знай.uа", навіщо мер Кам'янського планує перекриття траси на батьківщину президента: ЗМІ розповіли про схеми і скандали

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків шукає головну красуню Франківська перед Великоднем: жінки, показуйте паски