Популярна українська співачка Ольга Полякова має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram з якими активно ділитися цікавими моментами з життя. Цього разу зірка розповіла, куди вирушила після Великодніх свят.

У розділі "сторіз" Ольга Полякова опублікувала відео в якому розповіла, що вирішила очистити організм в клініці "Детокс" після минулих свят.

На опублікованому відео можна побачити Ольгу Полякову, яка сидить за великим столом разом з її мамою. Зірка одягнена в чорну кофту на ґудзиках, поверх якої ще одна в'язана кофта.

На відео Полякова розповіла, що вирішила разом з мамою виїхати в клініку "Детокс" після минулих свят. Співачка додала, що вони проходять очищення печінки, харчуються легкою їжею і добре проводять час.

"Ми з мамулькою вирішили втекти, після Великодня ... після всіх пасок, після Трурції ми вирішили втекти на" Детокс "тому, що їсти більше не було сил" - сказала Ольга Полякова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Публікація Ольги Полякової: Instagram
Публікація Ольги Полякової: Instagram
Публікація Ольги Полякової: Instagram

Нагадаємо, що Могилевська заговорила про дітей Каменських і Потапа: "Чекаємо поповнення"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк розсмішила "підробкою", українці не дізнаються: "Губи накачала?"

Також, "Знай.uа" писав, що Слава Камінська заговорила про хворобливі стосунки: "Прокидаючись не з тими"