У Дніпрі на будівлі охорони автостоянки сторож вивісив прапор із зображенням радянського диктатора Йосипа Сталіна, серпа і молота, георгіївської стрічки і написом "Спасибі дідові за перемогу!!!".

Все це "добро" провисіло 2 дні, поки жителі прилеглих будинків не звернулися в поліцію, втомившись на це дивитися. Копи пояснили пенсіонеру, що комуністична символіка в Україні давно заборонена, повідомляє Telegram-канал "Україна в шоці".

Чоловікові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

З травня 2015 року в Україні діє закон Про засудження комуністичного і нацистського режимів. Він забороняє пропаганду радянської символіки. Це відноситься і до перейменування міст і вулиць, які носять імена радянських діячів.

Нагадаємо, раніше Терехов наплював на благання харків'ян щодо смердючого "коксохіму": "труїтися далі?"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Голодні харків'яни вийшли на вулиці і перекрили все: "Три місяці не платять!" У Харкові працівники державного підприємства "Завод Електроважмаш" вийшли на акцію протесту і перекрили Московський проспект

Також "Знай.ua" писав, що Харківські депутати повстали проти Жукова, якого обожнював Кернес.