На Рівненщині блискавка влучила у трьох людей. Про це повідомили в репортажі каналу "Рівне 1".

На Рівненщині троє чоловіків садили малину в поле. Коли почалася гроза вони попрямували до воза, в яку влучила блискавка.

При попаданні блискавки кінь помер моментально, а чоловіків розкидало в різні боки. Найбільше постраждав 14-річний Олексій, який першим намагався влізти у візок.

Блискавка влучила у візок з людьми, кадр з репортажу рівно 1: YouTube
Блискавка влучила у візок з людьми, кадр з репортажу рівно 1: YouTube
блискавка потрапила в візок з людьми, кадр з репортажу рівно 1: YouTube

Хлопчик отримав ураження електричним струмом та множинні опіки тіла. В даний момент він знаходиться в опіковому відділенні Рівненської обласної лікарні. Біля палати чергує мама хлопчика, яка дуже переживає за нього.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Медики вже провели підлітку операцію з пересадки шкіри, запланована ще одна.

"Пацієнт отримали близько 35% загальних опіків тіла, ступінь ІІА та ІІБ точкова. Пацієнт знаходиться в середньому ступені тяжкості, Стабільний, на його користь грає молодий вік."- сказав доктор Олексій Грузоватий.

Крім опіків тіла у хлопця також виявили коронавірус.

Нагадаємо, що українець спробував спалити всю свою сім'ю і відкрив вогонь по прибулих поліцейських

Як повідомляв портал "Знай.uа", п'яна медсестра погрожувала відправити в морг живу пацієнтку, бабуся пролежала в коридорі всю ніч

Також, "Знай.uа" писав, проклята дорога: у Києві трамвай сходить з рейок на одному і тому ж місці, пасажири йдуть пішки