У Харкові перехожі помітили підлітків, які знайшли собі смертельно небезпечну для життя розвагу. Діти гуляють на даху недобудованого будинку, де немає нікого, хто б міг прийти на допомогу.

Відео, зроблене очевидцем, публікує Telegram-канал "Х**вий Харків".

"Школотрони, що осатаніли на карантині, підкорюють висоти покинутого будівництва на клаптиках", - йдеться у підписі до відеоролика.

Тим часом з Чернігова прийшли доволі тривожні новини, які змусять батьків малолітніх дітей двічі замислитися, перед тим як залишати своїх "кровинушек" одних вдома без нагляду. Місцеві поліцейські розповіли історію про хлопчика, якому дуже сильно пощастило не випасти з вікна.

Патрульні Чернігова подбали про дитину, яка залишилася вдома сама і ледь не випала з вікна. Вчора, близько 17 години, небайдужий громадянин повідомив до поліції, що на вулиці Генерала Пухова, на першому поверсі багатоповерхівки, малолітня дитина викидає з вікна побутові речі. Заявник вважає, що і знаходиться вдома без нагляду дорослих, тому може бути у небезпеці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше повідомляли, харків'янин нарвався на копа-неадеквата: "Понюхай мої шкарпетки".

Як повідомляв Знай.uа, на українців чекає щорічна індексація аліментів: до чого готуватися.

Знай.uа писав, у Києві зникла юна красуня з червоним волоссям - крок за двері, і немає.