Харків'яни скаржаться на навалу змій, які буквально окупували старий будинок - повзучих стає усе більше, і таке "сусідство" загрожує мешканцям.

Подробиці та відео публікує Telegram-канал "Труха Харьков".

"Хочемо до вас звернутися з проханням допомогти! Ми мешканці будинку вулиця Конторська 53. Нас атакують змії 🐍 🐍 Будинку 150 років, в фасаді будинку утворилися щілини, тріщини і в них оселилися ці тварі. І це ще не потепліло конкретно. Ми не знаємо що робити, і як їх звідти витягти ☺ ️ в будинку живуть одні жінки і маленькі діти! Може хтось підкаже як нам боротися з цією проблемою?? Тільки за сьогодні виловили 6 штук!", - пишуть занепокоєні мешканці у описі під відео.

На кадрах видно, як змії спокійнісінько лазять на гратах огородження та по зовнішніх стінах будинку. А що може робитися всередині - навіть уявити страшно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Харків'яни сподіваються, що в мерії відреагують на їх звернення до того, як станеться чергова трагедія.

Нагадаємо, курсанти Харківського національного університету Повітряних сил знайшли в борщі великого таргана. Про це повідомили на Telegram-каналі "Чорний список".

Як повідомляв портал "Знай.uа", шкільне меню в Україні стало більше і різноманітніше: рибка, йогурт і банан

Також, "Знай.uа" писав, що бетонні кругляки та монтажний скотч: українцям показали, які "делікатеси" продають у магазинах замість звичайного хліба