У центрі Харкова перехожі помітили людину, яка підійнялася на дах універмагу "Павловський" на тій же площі, і вирішила випробувати удачу, балансуючи на краю.

Відео, зроблене очевидцем, опублікував Telegram-канал "ХС Харків". На кадрах видно, що спочатку людина, балансуючи, йде по самому краю парапету. Потім він присідає і намагається рухатися, тримаючись за парапет руками.

"Залишилося тільки зрозуміти куди скидатися", - іронізують автори публікації.

Тим часом з Чернігова прийшли доволі тривожні новини, які змусять батьків малолітніх дітей двічі замислитися, перед тим як залишати своїх "кровинушек" одних вдома без нагляду. Місцеві поліцейські розповіли історію про хлопчика, якому дуже сильно пощастило не випасти з вікна.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Патрульні Чернігова подбали про дитину, яка залишилася вдома сама і ледь не випала з вікна. Вчора, близько 17 години, небайдужий громадянин повідомив до поліції, що на вулиці Генерала Пухова, на першому поверсі багатоповерхівки, малолітня дитина викидає з вікна побутові речі. Заявник вважає, що і знаходиться вдома без нагляду дорослих, тому може бути у небезпеці.

Раніше повідомляли, харків'янин нарвався на копа-неадеквата: "Понюхай мої шкарпетки".

Як повідомляв Знай.uа, на українців чекає щорічна індексація аліментів: до чого готуватися.

Знай.uа писав, у Києві зникла юна красуня з червоним волоссям - крок за двері, і немає.