Харків'янин Лев Бондаренко у свої 11 років володіє англійською мовою на рівні викладача університету. Юний вундеркінд склав міжнародний мовний іспит Кембриджського університету на оцінку С2, яка свідчить про рівень володіння мовою, як у носія.

Про це повідомляє "Суспільне".
Лев Бондаренко навчається у 7 класі і з раннього дитинства має здібності до вивчення мов. Його мама, вчителька англійської мови, каже, що хлопчик уже в три роки знав англійську на рівні четвертокласника. Читати обдарований хлопчик почав у два з половиною роки.

Лев Бондаренко, фото: Суспільне

Цікаво, що екзаменатори дуже здивувалися, побачивши його на іспиті. Лев розповів, що екзаменатори спочатку подумали, що хлопець не туди прийшов і точно не оцікували таких неймовірних результатів.

"Вивченню англійської я приділяю багато часу, тому що проводжу увесь цей час спілкуючись з іноземцями, дивлюся відео англійською, граю в ігри англійською", – розкрив секрет Лев.

Окрім того, хлопчик з дитинства вчиться самостійності - він вже заробляє кишенькові кошти за викладання, але мріє про іншу професію і сумлінно вчить японську мову.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Я намагаюся вчити ще й інші мови. Якщо я їх вивчу – я зможу працювати в ООН, літати до інших країн на роботу. Я б хотів бути морським біологом, плавати на якихось дослідницьких суднах", – говорить Лев.

Нагадаємо, дніпровські школярі придумали "розумну" маску: у коронавірусу немає шансів

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові 18-річний хлопець створив унікальний пристрій для незрячих - це справжній прорив

Також, "Знай.uа" писав, київські школярі втерли носа Кличку і створили свій е-квиток: "Коли і де платити?"