В харківському виставковому центрі “Бузок” пройде виставка робіт художника-вундеркінда Георгія Бастанжіяна, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Як повідомляється, виставка має назву “Жорж і таємниці всесвіту”. В її рамках юний художник представить серію мініатюр в незвичайній техніці, які розповідатимуть цілі життєві історії. Вхід на виставку — вільний.

Талант до малювання в Георгія відкрився дуже рано — вже в рік він малював різну техніку з дуже високою точністю, ніби обводив по лініях.

Нагадуємо, що в Києві цими днями проходить виставка ARTEFACT: Chernobyl 33, присвячена Чорнобильскій трагедії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, скандал навколо розшифровки телефонного розмови між Володимиром Зеленським і Дональдом Трампом назріло насправді зовсім не зараз. Коріння його йдуть глибоко в 2016 рік.

Также Знай.uа писав, що у мережі з'явилася статистика того, як часто українським працівниками доводиться залишатися на роботі понаднормово, і що вони за це отримують.