У Харкові витратять ще 12 мільйонів гривень на зону "Дика Австралія", куди вже вклали 42 млн.в цілому проект обійдеться в більш, ніж 3 млрд грн.

Про будівництво в зоологічному парку стало відомо з тендерних документів, опублікованих на сайті публічних закупівель ProZorro.

Шукати нового підрядника зоопарк не буде, проведе переговорну процедуру з тією ж фірмою-"Трест Житлобуд-1". Як розповіли в зоопарку, основний контракт з ними уклали у вересні 2019 року (сума послуг за договором склала 41,7 мільйона гривень), але зараз виникла необхідність у закупівлі додаткових робіт через "непередбачені обставини", пише портал 2day.

"Всі ці додаткові аналогічні роботи по суті є продовженням робіт, які технологічно пов'язані з уже виконаними роботами і складають невід'ємну частину об'єкта"— - зазначив замовник.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тим часом на Львівщині звільнили ведмедя, над яким знущалися 12 років. Повідомляється, що на Львівщині звільнили ведмедя Михайла, якого 12 років утримували на території готельно-ресторанного комплексу Шепільська в жахливих умовах. Власники тварини постійно обманювали відвідувачів і говорили про те, що з ним добре поводяться. Насправді ведмедя тримали в крихітному вольєрі і всіляко над ним знущалися.

Нагадаємо, що у зоні відчуження засікли стадо здичавілих корівок

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі судитимуть шкуродера, який угробив таксу

Також, "Знай.uа" писав, що "Єгипетський злодій" позбавив харків'ян врожаю капусти