У Запоріжжі презентували справжнє ноу-хау 21 століття. Тут зношені дороги вирішили засипати... зліпками щелеп.

Відео, зроблене очевидцем, опублікувала Instagram-спільнота "Це Запоріжжя".

"На Бабурці освоюють новий прогресивний метод ремонту доріг. Автор кращого комента отримає 200 грн на карту. Відзначдурга чий зліпок упізнав 😁 ", - зіронізували автори публікації.

Тим часом у Монастирському районі між селами Порохова і Садове, що на Тернопільщині, люди помітили неймовірне ноу-хау від коммунальників: проблемну ділянку дороги, на якій потрібно було покласти новий асфальт, вирішили прикрити звичайним килимом. Хоча, цілком можливо, що такий "креатив" влаштував і хтось з місцевих, хто не пожалів свого килима для такої справи.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше схожим дизайнерським рішенням відзначилися і в Черкасах: в мікрорайоні Митниця проблему з величезною ямою на дорозі вирішили незвичайним способом — накрили її килимом. У групі опублікували знімок, на якому можна побачити величезну яму на проїжджій частині, яка накрита старим килимом червоного кольору з білими візерунками. При цьому на килимі знаходяться кілька каменів, які притискають його ямі.

Нагадаємо, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами - "З г*вна і гілок"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"