Відомий український виконавець Сергій Бабкін має величезну аудиторію шанувальників, з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Facebook, артист показав момент зі зйомок кліпу, де приміряв вельми незвичайний образ.

Сергій Бабкін опублікував фото в "божественному" образі і показав свою маленьку дочку Веселину.

На опублікованому знімку можна побачити молодого Сергія Бабкіна з довгим волоссям, який одягнений в рясу сірого кольору. Він позує в полі разом з дочкою Веселиною, яка одягнена в костюм ангела.

Сергій Бабкін, фото: Facebook

У підписі до публікації Сергій Бабкін розповів, що знімок був зроблений під час зйомок кліпу на пісню "Бога" і додав кілька рядків з неї.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"До речі, на фото з Сергієм зовсім юна Веселина Бабкіна, фотографія зроблена під час зйомок однойменного кліпу, а в самому кліпі крім Веселини знімається і тато Сергія" - написав Сергій Бабкін.

Сергій Бабкін, фото: Facebook

Нагадаємо, що Леся Нікітюк показала, як виглядала в 18 років: "Накладні вії і іконка"

Як повідомляв портал "Знай.uа", сумна Аліна Гросу зворушила українців: "Чому така невпевненість?"

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль розбурхала мережу дуже сміливим декольте: "Не вистачає Балана на шиї"